Cel mai grandios party de 1 Mai, cu Vlad Cazino ca partener al distracției

Ce este de fapt Overnight? Un show inedit de 1 Mai, garantat de UNTOLD și PRO TV, unde oricine poate participa, fără să fie necesar să iasă din casă!

Prin asocierea UNTOLD și PRO TV, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume și televiziunea numărul 1 în România, va rezulta de 1 Mai un show incendiar, live, transmis pe numeroase canale media. Este vorba despre Overnight, cea mai tare petrecere de 1 Mai, 100% în direct, cu atmosferă așa cum se trăiește la festivalurile UNTOLD și NEVERSEA.

Platforma de cazino online Vlad Cazino nu lipsește de la acest mega eveniment al momentului în România, fiind, așa cum a obișnuit deja, partener al distracției la intensitate maximă. Vlad Cazino a fost partener oficial și la NEVERSEA în 2019, asigurând o mulțime de surprize online și offline, pentru divertisment de calitate pe toate planurile, conform valorilor de bază ale acestui brand românesc cu expertiză internațională.

Ce este de fapt Overnight? Un show inedit de 1 Mai, garantat de UNTOLD și PRO TV, unde oricine poate participa, fără să fie necesar să iasă din casă! Atmosfera de festival vine la pachet cu optimism și bucurie, senzații atât de mult dorite de toți românii în această perioadă specială. În mod tradițional, în România se organizau numeroase petreceri de 1 Mai, iar acest lucru nu este posibil în condițiile legislației de moment, care obligă la distanțare socială. Overnight este astfel soluția perfectă, pentru că party-ul poate fi pornit acasă de către oricine, conectarea fiind imediată la divertisment de top.

Show-ul live începe cu warm-up asigurat de DJ Pascal, de la ora 22:00. Inna, Grasu XXL și Dirty Nano se numără printre numele de pe afișul evenimentului. Însă cele mai așteptate momente sunt cele asigurate de unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului la nivel mondial, demni de festivalurile consacrate: DJ-ul numărul 1 – Dimitri Vegas, alături de Lost Frequencies, Sunnery James & Ryan Marciano și Danny Avila. Cabral, un obișnuit al festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA, va prezenta emisiunea Overnight, care începe pe  canalele digitale UNTOLD și NEVERSEA, pe PRO TV PLUS și la Kiss FM, continuând după miezul nopții și pe PRO TV.

Overnight este un show live, cu participare de la distanță, iar atmosfera se anunță cu totul incendiară. Party-ul de 1 Mai are și o componentă caritabilă, prin implicarea Asociației Dăruiește Viață și a Asociației Un singur Cluj. Se pot face donații prin SMS la 8826 cu textul IMPREUNA și se pot cumpăra bilete de solidaritate pe unsingurcluj.ro. Faptele bune se împletesc astfel în mod ideal cu distracția la cele mai înalte cote.

Vlad Cazino oferă mereu divertisment de cea mai bună calitate, fiind un portal de cazino online ce oferă inclusiv cazino live și bingo. Experiențele online pot fi accesate oriunde și oricând, varietatea ofertei fiind unul dintre punctele forte ale platformei digitale. Deși este un brand online, Vlad Cazino este alături de români și în mediul offline, de câte ori are ocazia, oferind astfel experiențe complete de divertisment, pentru echilibru și stare generală de bine.

Despre autor